Litt om gamle Livskraftportalen

Nettsiden er veldig nyttig dersom du har lyst til å finne ut mer om livet i Norddal kommune, spesielt hvis en ønsker å besøke eller flytte dit.

Layout

Hvit, svart, grå og blå er enkle og gjentagende farger som brukes i Livskraftportalens design. Innlegg ser en når man ankommer siden og er alltid et klikk unna. Nettsiden har noe reklame, men ikke slik at det blir forstyrrende. Designet er enkelt, og det gjør det lett å forstå innholdet.

Innhold

Livskraftportalen har et mangel på nytt innhold, men med noe jobb vil den komme seg på rett spor. Vil du se Livskraftportalens Facebook side klikk her.

Velkommen til en helt ny reise!

Med samme type innhold, men ny eier, vil bloggen starte sin egen unike reise. Livskraftportalen er en uavhengig blogg som ønsker å vise hvordan det spennende livet i de ulike bygdene i Norddal kommune ligger an til, om det så er i Valldal, Norddal, Eidsdal, Tafjord eller Fjørå.

Ønsker du å vite mer om næringslivet, eiendommer eller kanskje hva som skjer hos denne lille kommunen i Møre og Romsdal er dette muligens den riktige plassen for deg. Du kan også sjekke Facebook siden til tidligere eier om du vil delta mer i felleskapet/a.

Vær obs på at denne siden har ingen relasjoner med tidligere innlegg eller eier og at siden har blitt fornyet.

[Ingen blogginnlegg å vise ... publisere her]